Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@11:20:16 GMT

بهاره رهنما در پوست مار! + عکس

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۸۹۱۳۲

‍‍‍‍‍‍

بهاره رهنما تیپ پوست ماری زد طلاق و ازدواج مجدد بهاره رهنما همسر دوم بهاره رهنما چه کاره است؟ بهاره رهنما پس از کاهش وزن بهاره رهنما قبل از کاهش وزن

به گزارش اقتصاد آنلاین،  بهاره رهنما عکسی جدید در اینستاگرام منتشر کرد. 

بهاره رهنما تیپ پوست ماری زد

گفتنی است فعالان محیط زیست و حامی حقوق حیوانات خواهان متوقف سازی تولید پارچه و لباس با طرح پوست حیوانات هستند آنها اعتقاددارند که تولید اینگونه لباس و پارچه‌ها یادآور کشتار حیوانات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیوگرافی  بهاره رهنما​

بهاره رهنما متولد  ۱۰ آذر سال ۱۳۵۲ است. رهنما در رشته ادبیات نمایشی دارای مدرک لیسانس و در رشته حقوق قضایی دارای مدرک فوق لیسانس است.​

طلاق و ازدواج مجدد بهاره رهنما

بهاره رهنما دختر پروین قائم‌مقامی بازیگر سینما است. همسر پیشین او پیمان قاسم‌خانی نویسنده مشهور سینما است. این زوج دختری به نام پریا قاسم‌خانی دارند که تجربه حضور در تئاتر پنجره‌ها و فیلم سینمایی دایره زنگی و سریال مرد هزار چهره را دارد.وی پس از جدایی از قاسم‌خانی در شهریور ۱۳۹۶ با امیر خسرو عباسی ازدواج کرد.جشن عروسی آن‌ها در منطقه ۱۹ تهران در تالار تشریفاتی قصر کسری برگزار شد.

همسر دوم بهاره رهنما چه کاره است؟

 امیرخسرو عباسی یک تاجر لوازم آرایشی و بهداشتی است و اصولا هیچ ارتباطی هم با حوزه کاری همسرش ندارد. وی صاحب یک شرکت بزرگ تولیدی است و محصولات آرایشی تولیدی آن در سراسر کشور توزیع می شود.

بهاره رهنما چقدر وزن کم کرد؟

یکی از ماجراهای جنجالی زندگی بهاره رهنما به کاهش وزن چهل کیلویی وزن او برمی‌گردد. بهاره رهنما در یک گفت‌وگو درباره لاغری‌اش گفت: من در دوران نوجوانی و دبیرستان چاق نبودم. حتی آنقدر لاغر بودم که گاهی باعث نگرانی خانواده می‌شدم. تا اینکه در ۲۵ سالگی معلوم شد کم کاری تیروئید دارم. البته اضافه وزن بیمار در کم کاری تیروئید جزیی است و باعث ۳۰-۲۰ کیلوگرم اضافه وزن نمی‌شود، ولی افرادی که اضافه وزن دارند، زمانی که معلوم می‌شود به کم کاری تیرویید هم مبتلا هستند، سعی می‌کنند برای آرام کردن ذهن، این ۲ را به هم ربط بدهند. سابقه چاقی در خانواده ما وجود دارد. وزن من مدام در حال افزایش بود و من هم در حال مبارزه با آن بودم. سعی می‌کردم با رژیم‌های مختلف وزنم را کم کنم. بعد از تولد پریا طی یک سال ۳۰ کیلوگرم وزنم را کم کردم. ورزش و پیاده روی را هم فراموش نمی‌کردم، ولی این کارها موثر نبود تا اینکه به فکر گذاشتن بالون معده افتادم. بالون گذاشتم ولی این کار باعث شد مسیر کاهش وزن دشوارتر شود. ۱۰ کیلوگرم با گذاشتن بالون وزن کم کردم، ولی با خروج بالون دچار ۱۸ کیلوگرم اضافه وزن شدم. این روش نه تنها موثر نبود، بلکه در طول مدتی که بالون داخل معده من بود، درد زیادی داشتم و بعد از آن مجبور شدم عمل اسلیو معده را برای لاغری و کاهش وزن انجام بدهم.

بهاره رهنما پس از کاهش وزن

بهاره رهنما با انتشار این عکس در اینستاگرامش نوشته بود:«بعد چهل کیلو کاهش وزن ... خودمم الان خصوصا تو عکسا برا خودم غریبه ام.»

بهاره رهنما قبل از کاهش وزن

 

این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد بهاره رهنما بازیگر عکس بازیگر استایل بازیگران بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر اخبار مرتبط ۶ قانون سلامتی زندگی بهاره رهنما + عکس بهاره رهنما با لباس محلی بلوچی + عکس قانون خوشبختی زندگی بهاره رهنما + عکس مهریه باورنکردنی بهاره رهنما + عکس بهاره رهنما ۲۰۲۱ را تبریک گفت +عکس استایل بهاره رهنما در پشت صحنه گیسو +عکس ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال تحلیل بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ شرایط فروش خودرو ثبت نام ایران خودرو ثبت نام سایپا نمودار تغییرات قیمت طلا . ارز . شاخص بورس آخرین خبر ها محبوب ترین نوشیدنی دنیا در معرض خطر قرار دارد شتاب افزایش بستری در موج ششم کرونا رکورد شکست تصویر ناسا از طوفان گرد و غبار در ایران خطر قطع کابل های اینترنت جهانی توسط روسیه چقدر جدی است؟ احتمال افزایش محدودیت های جشنواره فاجعه انسانی در افغانستان گوشی شیائومی را چند بخریم؟ (جدول) دانشگاه تهران غیرحضوری شد گوگل به دنبال استفاده از بلاکچین در سرویس های اصلی برف شادی بر چهره اصفهان + عکس توصیه عارف به مسئولان نظام در آستانه سالگرد انقلاب تشکیل دولت در سایه توسط روحانی؟ چرا در برخی اشیاء چهره انسان می‌ بینیم؟ نادرترین ببر جهان + عکس قیمت سیب زمینی ۲ برابر شد! گران ترین سگ در ایران چند؟ سال نو در کره شمالی چطور است؟ + فیلم صاحبان مشاغل آزاد می‌توانند وام بدون ضامن بگیرند؟ استخدام آموزش و پرورش آسان می شود احتمال افزایش ۶۰ درصدی حقوق کارگران کلاغ ها هم استخدام می شوند + فیلم مردی که ۸ همسر در یک خانه دارد! + عکس دستورالعمل کرونایی برای کارکنان پایتخت نیست! وضعیت وحشتناک تالاب گاوخونی + عکس افزایش دو یا سه برابری دامنه نوسان، منتفی است دارایی صندوق بیمه کاربران بایننس به ۱ میلیارد دلار رسید خرید زمین در متاورس، سرمایه گذاری مناسبی است؟ بارندگی در ۲۳ استان کشور آغاز ثبت‌ نام عتبات دانشجویی از امروز دلایل افزایش بهای نفت از نگاه تحلیلگران ۳۸۰ هزار داوطلب در کنکور ۱۴۰۱ ثبت نام کردند افزایش غیرقانونی حقوق اساتید دانشگاه ها اصلاح شود سفر به سوریه ارزان شد رییس جمهور بر مزار شهدای هواپیمای اوکراینی حضور یافت + فیلم پرداخت وام ۱۰۰ میلیون تومانی به بازنشستگان؟ چه تعداد دوز سوم واکسن در کشور تزریق شد؟ تشییع پیکر آیت الله صافی گلپایگانی در قم + عکس تلویزیون‌‌ ۳۲ اینچ را چند بخریم؟ (جدول) ۳۸۱۶۰ مبتلای جدید کرونایی در کشور بیانیه تند باشگاه گل‌گهر پس از تایید حکم کمیته انضباطی در استیناف لزوم واکسیناسیون کودکان در مازندران آلودگی هوای تهران تا جمعه پنهان‌کاری در فدراسیون فوتبال؟ چرا بیمه همسران بازنشستگان قطع شد؟ چه کسانی می‌توانند وام بدون ضامن بگیرند؟ پلیمری ها در انتظار تامین خوراک ثبت نام سایپا برای ۶ خودرو + لینک و جزییات ابتلای ۳۹۳ کرونایی جدید در لرستان افتتاح نخستین مرکز تکثیر مارهای سمی جهان در ایران رکورد شتاب ابتلا به کرونا در کشور DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بهاره رهنما بازیگر عکس بازیگر استایل بازیگران بهاره رهنما کاهش وزن اضافه وزن ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۹۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز

آفتاب‌‌نیوز :

یکی از مهم‌ترین تحقیقات انجام شده درباره تاثیر دروغگویی بر سلامت جسمانی افراد تحت سرپرستی «لین برینکه» (Leanne Brinke) استاد دانشگاه هاروارد با عنوان «فیزیولوژی بی‌صداقتی، آیا بر سلامتی تأثیر می‌گذارد؟» انجام شده است. نتایج این مطالعه نشان می‌دهد اعمال غیر صادقانه با موارد متمایز فیزیولوژیکی همراه است. در واقع، در حین و بعد از یک عمل غیرصادقانه، اثرات فیزیولوژیکی در مغز و بدن به عینه دیده می‌شود. نتایج تحقیقات مختلف نشانگر آن است که اعمال ناصادقانه می‌توانند زیر پوست ما نفوذ کنند و بنابراین تجسم می‌یابند.

وقتی یک تجربه انسانی تجسم پیدا می‌کند، به طور معمول اثرات عمیق‌تری بر سلامت کوتاه‌مدت و بلندمدت بدن انسان می‌گذارد. در اینجا، ما بین ادبیات موجود در مورد فیزیولوژی (عدم) صداقت و استدلالی که طبق آن بیان می‌شود عدم صداقت برای سلامتی ما مضر است پیوند بر قرار می‌کنیم.

تجربه فیزیولوژیکی درگیر شدن در (عدم) صداقت

برخی از مردم زندگی بافضیلتی دارند. آن‌ها صادق و راستگو هستند و وقت گران‌بهای خود را صرف امور خیریه، حقیقت‌گویی، وفاداری به دوستان و همسر و... می‌کنند. اما افراد متفاوت دیگری هم در جوامع هستند که حتی وقتی نیازی ندارند یا مستمند مستحق نیستند، صدقه می‌گیرند، دروغ می‌گویند، تقلب می‌کنند یا دزدی را پیشه خود می‌سازند. علم مدرن به ما می‌گوید که نبود صداقت در افراد به دلایلی نظیر وضعیت و موقعیت و تصمیماتی که آن‌ها می‌گیرند بروز پیدا می‌کند. جنبه‌های ساختاری محیط‌های فیزیکی و فرهنگی ما که عدم صداقت را ترویج می‌کند، باید شناسایی شود، اما به گفته این استاد دانشگاه هاروارد در این مطالعه روی نشانگر‌های زیستی قابل اندازه‌گیری استخراج شده از مغز (به عنوان مثال تفاوت‌های عملکردی ام آرآی) و بدن (به عنوان مثال صربان و کارایی قلب) تمرکز شده است.

عدم صداقت در مغز

پیشرفت‌های اخیر در فناوری به محققان این امکان را داده است که فعالیت‌ها را در مغز وقتی درگیر یک عمل غیرصادقانه است، اندازه‌گیری کنند. برخی از تفاوت‌های عملکردی MRI در مغز بازیگران صادق با بازیگران غیرصادق وجود دارد. به عنوان مثال قبل از اینکه یک دورغ تازه گفته شود و زمانی که در ذهن تازه شروع به شکل‌گیری می‌کند، قشر سینگولیت قدامی (کورتکس) تمایل به فعال شدن را نشان می‌دهد. در حین گفتن دروغ یا در زمان انجام عمل غیرصادقانه، حوزه‌های مرتبط با کنترل اجرایی مغز درگیر هستند. قشر جلو و پشتی و جانبی و قشر جداری خلفی مغز پاسخ‌های صادقانه را مهار و منابع حافظه فعال را فراهم می‌کند. جالب توجه است که به نظر می‌رسد مناطق عصبی به کار گرفته شده با نوع دروغ متعادل می‌شوند. در حالی که تحقیقات ارتباط دروغگویی با مغز نیاز به دقت و توجه بیشتری دارد، ترکیبی از نتایج اعلام می‌کند که مناطق کنترل اجرایی مغز در زمان دروغ گفتن درگیر می‌شوند. به طور کلی کاهش منابع گران‌بهای شناختی (که در زمان دروغ گفتن و برای جبران فشار ناشی از آن به کار گرفته می‌شوند) باعث می‌شود که توانایی استفاده موثر از این منابع برای اهداف دیگر از جمله کم‌کردن استرس و افزایش سایر واکنش‌های پاراسمپاتیک سالم و حفظ‌کننده هموستاز کاهش پیدا کند.

تاثیرات مخرب دروغگویی در بدن

دروغگویی همچنین اثر خود را در بدن و درون ما به جا می‌گذارد از جمله تغییر در ضربان قلب، تعداد تنفس و رسانایی پوست. تغییرات در این نشانگر‌های فیزیولوژیکی هم می‌تواند به طور مستقیم بر سلامت تاثیر بگذارد. این در حالی است که حتی یک صداقت کوچک هم احساسات مثبت در افراد را افزایش می‌دهد و می‌تواند به کاهش اختلالات بیش از حد برانگیختگی مانند اضطراب کمک کند. چنین اعمال صادقانه‌ای همچنین می‌تواند به طور مستقیم مزایای سلامت مانند کاهش فشار خون و افزایش طول عمر را برای بدن ما به ارمغان بیاورد.

برخلاف اعمال صادقانه فضیلت‌آمیز، بی‌صداقتی و دروغگویی عموما با تاثیر منفی بر جسم و بدن همراه است. به طور کلی، دروغ گفتن با افزایش برانگیختگی همراه است که منجر به افزایش رسانایی پوست و کندتر شدن روند احیای پوست، افزایش فشار خون، بالا رفتن ضربان قلب، افزایش سرعت تنفس و گشاد شدن مردمک چشم می‌شود. افزایش مزمن ضربان قلب و فشار خون هم می‌تواند منجر به اختلال تیروئید، دیابت و سایر شاخص‌های سندرم متابولیک شود.

منافع راستگویی و مضرات دروغگویی برای بدن

راستگویی، نوع دوست بودن، منصفانه رفتار کردن و به طور کلی دیگرگرا بودن، فضیلت‌هایی هستند که مستقیما با مجموعه‌ای از نتایج مثبت سلامتی مانند سلامت جسمانی، استرس کمتر، کاهش پیری سلولی و افزایش آسودگی روانی و در مجموع سلامت بهتر و طول عمر بیشتر مرتبط هستند. اما در سوی دیگر، دروغ گفتن، خودخواه بودن، تقلب و خیانت کردن با مجموعه‌ای از پیامد‌های سلامتی منفی مانند افزایش ضربان قلب، بالا رفتن فشار خون، انقباض عروق، افزایش کورتیزول و کاهش قابل توجه حجم و عملکرد مناطق مرتبط با تنظیم عاطفی و فیزیولوژیکی در مغز می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • قیمت نفت صعودی شد
  • چین بهاره برگ سبز چای در باغ‌های شمال
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • هفته هشتم رقابت چابکسواران در کورس سراسری بهاره یزد
  • کاهش وزن با این نوشیدنی‌ها
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی